10 September 2011

SENYUM

Bertemu Dengan Kawan Lama...

Assalamualaikum... setelah sekian lama kitorang tak berjumpa, tup-tup malam tdi tiba-tiba sak kawan-kawan Q masa kat skul rendah till kat skul menengah datang kat uma... fuhhhh bukan men terkejut aQ, besa semuanya buzy ngan hal masing-masingkan... Tak sangka b2tul aQ dorang masih ingatrupanya aQ lagi erk,huhuhu...Mybe aQ sak yang tak iingat dorang tu....

Masa dorang datang tulah yang paling lucu.. hahahaha... sempat lagi men tapok2 ngan aQ... huhuhu... nanti ada plak yng bengong apa tu 'tapok2' erk, maksud len dia 'men sembunyi-sembunyi'... besalah aQ kan orang Sabah...ohaaa!!!... Nak men tapok2 kunun, oiiiii ingat korang tu dah besar panjang bukannya mcm dulu2 lagik oiii....

Tapi yang sedihnya kitarong hanya jumpa sekejap jak coz dorang ada tempat nak pi lagik. aQ nak ikut gak dorang tu tapi apakan daya tak leh lah... huhuhuhu... sedih meh!!!!.... Sowey yer kawan2 tak dpat ikut korang pi uamnya si Alias tu.... Sebelum tu dorang ajak aQ pi uma si Adiwansyah, kami sangka kan dia masih ada kat uma tpi sampai jak kat ua dia mama'y bilang dia dah pi semenanjung dah dua ari lepas, tak sempat ajat dorang nak jumpa kawan sorang tu... Nasiblah mama'y tu baek, teponkan si Adi untuk kita orang apa lagik dorang pon pas2 lah tepon tu sorang2 macam apa dah tepon tu dibuat... hahhahaha... Akhirnya puas gak dorang walaupun hanya suara jak yang didgar... hehehehe...

eh, jap2 ada satu lgi yang tak leh lupa malam tdi, kecian aQ tngok ngan kawan Q yang satu nie dah umanya jauh pastu tayar motor dia plak yang wat hal. Adakah patut pancit plak dia time2 nak balik 2... jdi apa lgik terpaksalah tolak motor balik uma, fuhhhh... penat gila tu... jarak dia dari uma aQ tak lah jauh sangat just 2 jer, bukannya 2 batu erk, itu jauh betul sempat patah pinggang wehhh... 2 kilometer jak... taklah jauh sangat tpi bolehlah tahan... Harap2 dia sampailah kat uma dia tu simpan motor erk....huhuhu... cayok-cayok!!!!

Bilalah lagik kita orang boleh jumpa lagi yer, itu semua hanya Allah saja yang tau... huhuhu... Harap-hrap kita semua boley jumpa lagi yer..'keep in touch'... so klu korang tak buzy contactlah jdi taklah lost conhtact lagi... e'lah skang kan dah canggih, 'macam-macam ada' sama ngan iklan astro plak...huhuhu.... guna jak lah fb kah, twitter ker, email kah... apa2 jak lah yng korang suka... k lah dah banyak b2l dah aQ tulis nie nnt tambah mengarut lagi aQ... huhuuhuhu.... At least moga korang semua sentiasa di rah mati oleh Allah...



1 Komen:

  1. Assalam, saya tak kan lupakan korang semua.... huhuhuhu

    BalasPadam